رزومه دکتر شفیع آبادی
رزومه دکتر شفیع آبادی

در بیست وپنجم اسفند ۱۳۲۲ شمسی در شهرستان بجنورد (مرکز استان خراسان شمالی) به دنیا آمد. تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در همان شهرستان به پایان رسانید و درسال ۱۳۴۲ در رشته ریاضی از دبیرستان همت فارغ التحصیل شد. با عنوان معلّم تا سال ۱۳۴۴ خدمت سربازی خود را انجام دادم و بلافاصله در آموزش وپرورش شهرستان کرج استخدام شد. با شرکت در کنکور سال ۱۳۴۵در دانشگاه ابوریحان بیرونی با احراز رتبه ممتاز پذیرفته شد و در سال ۱۳۴۸در رشته کارشناسی مشاوره و روانشناسی با احراز رتبه ممتاز فارغ التحصیل گردید. سپس با استفاده از بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ادامه تحصیل به کشور امریکا اعزام شدم و در دانشگاه ایلینویز شمالی تحصیلات تکمیلی خود را در دوره کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مشاوره با موفقیت به پایان رسانید. در سال ۱۳۵۴ به عنوان اولین فارغ التحصیل ایرانی دکتری مشاوره به ایران برگشت و در دانشگاه ابوریحان سابق (علامه طباطبایی کنونی) با مرتبه استادیاری فعالیت آموزشی ، پژوهشی ، برنامه ریزی و اجرایی را آغاز کرد . در سال ۱۳۶۵ به مرتبه دانشیاری و در سال ۱۳۷۱ به مرتبه استادی ارتقاء یافت . تاکنون (۱۳۹۵) موفق به تالیف و ترجمه ۲۳ جلد کتاب و ۲۵۰ مقاله چاپ شده فارسی و انگلیسی در مجلات معتبر داخلی و خارجی گردیده و بیش از ۷۰ مقاله در سمینارهای علمی ارائه داده است .

علاوه بر دبیر علمی چندین همایش و سر دبیری و نیز عضویت در هیات تحریریه چندین مجله علمی پژوهشی ، سالیان متمادی در سمت های مدیریت گروه مشاوره ، معاون آموزشی دانشکده ، ریاست دانشکده ، معاونت آموزشی دانشگاه ، قائم مقام دانشگاه ، عضویت در هیات امنای دانشگاه و نیز عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور انجام وظیفه نموده است .

برخی از اولین اقدامات و فعالیت های ایشان عبارتند از : ۱) طراحی ، تدوین و ارایه الگوی چند محوری انتخاب شغل (SMPVC) که در جهت کاربرد اصول نظریه آدلر در زمینه اشتغال تدوین شده است . ۲) تدوین و نگارش کتاب نظریه های مشاوره و روان درمانی (۱۳۵۶)؛ و نیز کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل (۱۳۵۹) ؛ ۳) برگزاری اولین همایش راهنمایی و مشاوره ملی در دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۷۲)؛ ۴) راه اندازی دوره دکتری مشاوره در دانشگاه علامه طباطبایی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۹)؛ ۵) مشارکت فعال در طراحی و ایجاد اولین مرکز مشاوره دانش آموزی توحید در تهران.

فهرست